Gyújtogattak, majd levideózták

231 0

Nyitott szemmel jártak a budapesti polgárőrök.

Gomolygó füst – erre lettek figyelmesek az angyalföldi polgárőrök szombaton, a Népszigeten.

– Éppen robogós szolgálatot láttunk el, amikor a kollégával felfigyeltünk arra, hogy a régi hajó és darugyár területéről fekete füst száll. Gyorsan a helyszínre siettünk – kezdte Soltész János polgárőr. – Ekkor láttuk meg, hogy három 16-17 év körüli tini gyújtogat… Hoztak magukkal gyufákat és gyúlékony anyagokat, majd amikor égett a tűz azt a mobiljukkal videózták. Amikor közelebb értünk észrevettek és elrohantak, de mivel motorral voltunk, hamar beértük őket. Eközben hívtunk rendőröket és tűzoltókat. A tiniket visszakísértük a gyújtogatás helyszínére és feltartóztattuk őket a rendőrök kiérkezéséig – zárta.

A segítség perceken belül a Népszigeten volt. A tűzoltók eloltották a tüzet, amíg a rendőrök előállították a gyújtogatókat a kapitányságra.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Éjszakáról éjszakára

Posted by - 2020-04-10 0
A budapesti polgárőrök folyamatosan felügyelik a humanitárius tranzit folyosó forgalmát. Mint arról korábban írtunk nektek, a humanitárius tranzit folyosó egy…

Pályázati kiírás 2020

Posted by - 2020-02-13 0
G-122/2020. számú PÁLYÁZATI KIÍRÁS G-122/2020. számú pályázati kiírás pdf formátumban A pályázat elbírálásának határnapja: 2020. március 31. (kedd)