Részeg férfi fenyegetett egy anyát és a gyermekét

843 0

Április 17-én a XVIII. kerület Havanna utcában egy nő kért segítséget, mert egy részeg férfi fenyegette őt és a hat év körüli gyermekét. Az #LKPCS nagy erőkkel, 7 fővel, 2 autóval sietett a helyszínre.

– Amikor a helyszínre értünk, rögtön kiderült, hogy a férfi erősen ittas állapotban van – kezdte Mészáros Bence polgárőr. – Az édesanya elmondta, hogy éppen hazafelé tartottak, amikor a férfi kiszállt egy taxiból, odasétált hozzájuk, majd fenyegetni kezdte őket. Ezelőtt még sosem találkoztak, így az anya nem értette, hogy az idegennek mi baja lehet, ráadásul féltette a gyermekét is. Miután a férfi egyre idegesebb lett a nő autójához lépett és rugdosni kezdte. Éppen ezért garázdaság miatt riasztottuk a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre érkeztek.

Bár az autónak nem lett nagy baja, csak megkarcolódott, ám a férfinek megsérült a lába. Mivel a rendőrség tetten érte a férfit, előállították és eljárást indítottak ellene.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Nekifeszültek a polgárőröknek

Posted by - 2019-09-25 0
A két férfit gázspray-vel és testi kényszerrel kellett megfékezni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2019. szeptember 20-án este újabb ellenőrzést tartott a bulinegyedben.…

Elhunyt Bodorné Farkas Zsuzsanna polgárőr

Posted by - 2018-07-05 0
2015. június 19-én, életének hatvankilencedik évében rövid, súlyos betegség következtében elhunyt Bodorné Farkas Zsuzsanna, az Angyalföld Polgárőr Szervezet Etikai Bizottságának…