Részeg férfi fenyegetett egy anyát és a gyermekét

570 0

Április 17-én a XVIII. kerület Havanna utcában egy nő kért segítséget, mert egy részeg férfi fenyegette őt és a hat év körüli gyermekét. Az #LKPCS nagy erőkkel, 7 fővel, 2 autóval sietett a helyszínre.

– Amikor a helyszínre értünk, rögtön kiderült, hogy a férfi erősen ittas állapotban van – kezdte Mészáros Bence polgárőr. – Az édesanya elmondta, hogy éppen hazafelé tartottak, amikor a férfi kiszállt egy taxiból, odasétált hozzájuk, majd fenyegetni kezdte őket. Ezelőtt még sosem találkoztak, így az anya nem értette, hogy az idegennek mi baja lehet, ráadásul féltette a gyermekét is. Miután a férfi egyre idegesebb lett a nő autójához lépett és rugdosni kezdte. Éppen ezért garázdaság miatt riasztottuk a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre érkeztek.

Bár az autónak nem lett nagy baja, csak megkarcolódott, ám a férfinek megsérült a lába. Mivel a rendőrség tetten érte a férfit, előállították és eljárást indítottak ellene.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Pályázati kiírás 2020

Posted by - 2020-02-13 0
G-122/2020. számú PÁLYÁZATI KIÍRÁS G-122/2020. számú pályázati kiírás pdf formátumban A pályázat elbírálásának határnapja: 2020. március 31. (kedd)