Meghalt egy motoros nő

1160 0

A budapesti polgárőrök lezárták a helyszínt, miközben a mentők próbálták újraéleszteni a nőt.

A rendőrségi közleményben azt olvashatjuk, hogy 2019. augusztus 3-án 18 óra 15 perc körül Budapest X. kerületében, az Üllői út 112. szám előtt egy motoros és egy teherautó összeütközött.

A baleset helyszínére a polgárőrök közül elsőnek a kőbányaiak értek ki, később több további egység is csatlakozott hozzájuk. A polgárőrök elsődleges feladata a motoros újraélesztése alatt a helyszín körbezárása volt.

A budapesti autósok nevű internetes portál értesülései szerint R. Zsuzsanna, a minden hónap első szombatján megrendezett motoros felvonulásra indult, de végül nem csatlakozott a menethez. Amikor hazafelé motorozott, az Üllői út és az Ecseri út kereszteződése előtt egy autó sávváltás közben fellökte. A nő egy teherautó elé esett a motorjával, ami áthajtott rajta. A balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Az Országos Rendőr-főkapitányság hétvégi összesítője szerint 2019. augusztus 2-a és 4-e között a rendőrök 171 közúti baleset helyszínén intézkedtek, melyből öt halálos kimenetelű volt.

Vigyázzatok egymásra az utakon, „hogy mindenki hazaérjen”!

A rendőrségi közleményt az alábbi linken éritek el:

http://www.police.hu/…/halalos-baleset-tortent-az-ulloi-uto…

A budapesti autósok cikkét az alábbi linken találjátok:

https://bpiautosok.hu/…/fbclid=IwAR0MPyWuAdVJGy8zwgEaQff9hL…

A cikkünk készítésekor felhasználtuk a budapesti autósok és a rendőrség fotóit is.

Kapcsolódó cikkeink

Éjszakáról éjszakára

Posted by - 2020-04-10 0
A budapesti polgárőrök folyamatosan felügyelik a humanitárius tranzit folyosó forgalmát. Mint arról korábban írtunk nektek, a humanitárius tranzit folyosó egy…

Gyújtogattak, majd levideózták

Posted by - 2019-11-26 0
Nyitott szemmel jártak a budapesti polgárőrök. Gomolygó füst – erre lettek figyelmesek az angyalföldi polgárőrök szombaton, a Népszigeten. - Éppen…