Megállt a balesetnél, de nem segíteni, szelfizni

737 0

Sok szempontból nehéz szolgálata volt a kőbányai polgárőröknek, akiket több komoly balesethez is riasztottak tegnap.

A nap erősen kezdődött, beszámoltunk nektek róla, hogy dél körül a X. kerületben három autó ütközött, két ember életveszélyesen megsérült, egy embert pedig az újraélesztést követően kritikus állapotban vitt el a mentő a baleset helyszínéről. Ezután futószalagon jöttek a balesetek, a Ferihegyi gyorsforgalmi úton hat autó, a X. kerületi Gitár utca és a Mádi körforgalom kereszteződésében két autó ütközött, mindkét esetnél voltak sérültek.

A végzet mégis a XVII. kerületben, a Bélatelep úton érte utol kollégáinkat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központja délután fél négykor küldte őket egy balesethez, ahol három autó ütközött össze. A feladat rutinból ment, csinálták, amit mindenhol, a mentők és a rendőrök keze alá dolgoztak. Az egyik sérült kórházba szállítása előtt a mentőknek fél órán keresztül küzdenie kellett azért, hogy stabilizálják, szállítható állapotba hozzák.

Ekkor valami olyasmi történt, amire a sokat látott kőbányaiak sem voltak felkészülve. A baleset mellett elhaladó autók közül egy félreállt, kipattant egy 25 év körüli hölgy, és mialatt a mentők küzdöttek, 10 méterre az esetkocsitól a roncsok mellett elkezdett szelfizni. A körülötte állók felháborodása ellenére megcsinálta a fotókat, majd elégedetten távozott.

Nemrég a józsefvárosi mentők kérték, „ne fotózd a betegellátást”! Most mi kérjük, ha megállsz, segíts, ne szelfizz!

https://www.facebook.com/…/a.98895603792…/1386184238203181/…

Kapcsolódó cikkeink

Pályázati kiírás 2020

Posted by - 2020-02-13 0
G-122/2020. számú PÁLYÁZATI KIÍRÁS G-122/2020. számú pályázati kiírás pdf formátumban A pályázat elbírálásának határnapja: 2020. március 31. (kedd)

Oszlop állította meg az autót

Posted by - 2020-04-13 0
Balesetezett autóknál segédkezett csütörtökön egy budapesti polgárőr. - Szolgálat után, éppen tartottam a Csömöri úton hazafelé motorral, amikor megláttam, hogy…