Alapismereti vizsga

1016 0

2015. június hónap 25. napján (csütörtökön) 18.00 órától, a 1033 Bp. Kaszásdűlő u. 7. szám alatti egyesületi irodában tud Szücs János, a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület elnöke alapismereti és vegyi eszköz vizsgát tartani.

Tudnivalók a vizsgával kapcsolatban:

1. 30 fő egyidejű vizsgájára van lehetőség;

2. kizárólag a BPSZ Ügyvitelnél  lehet regisztrálni, a megjelölt határidőig;

3. lehetőleg olyanok regisztráljanak, akik meg is jelennek az előadáson és a vizsgán;

4. a regisztráció nélkül megjelenőknek, ha a vizsgázók száma eléri a 30 főt, nem tudnak biztosítani részvételt (a hely mérete miatt a többieknek okoznának kényelmetlenséget).

A polgárőr törvény módosítása jelenleg nem indokolja új változat kiküldését, a felkészülés  végrehajtható a már korábban kiadottal, amely anyagok megtalálhatóak a BPSZ honlapján is. Kérjük, hogy a vizsgán való részvételi szándékról az ügyvitel@bpsz.hu e-mail címen legkésőbb 2015. június 22. napjáig visszajelezni szíveskedjenek.

Kapcsolódó cikkeink

Baleset a rakparton

Posted by - 2019-08-06 0
A hétvégén egy Lánchíd melletti szórakozóhelyen baleset történt, két fiatal leesett a rakpartról. Egyikük súlyosan másikuk - akit a polgárőrök…

Gyújtogattak, majd levideózták

Posted by - 2019-11-26 0
Nyitott szemmel jártak a budapesti polgárőrök. Gomolygó füst – erre lettek figyelmesek az angyalföldi polgárőrök szombaton, a Népszigeten. - Éppen…

Szájmaszk

Posted by - 2020-04-05 0
Hálás köszönet az European & Asian United Development Centre Kft. ügyvezető igazgatójának, Weng Ruiming-nak!