Alapismereti vizsga

858 0

2015. június hónap 25. napján (csütörtökön) 18.00 órától, a 1033 Bp. Kaszásdűlő u. 7. szám alatti egyesületi irodában tud Szücs János, a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület elnöke alapismereti és vegyi eszköz vizsgát tartani.

Tudnivalók a vizsgával kapcsolatban:

1. 30 fő egyidejű vizsgájára van lehetőség;

2. kizárólag a BPSZ Ügyvitelnél  lehet regisztrálni, a megjelölt határidőig;

3. lehetőleg olyanok regisztráljanak, akik meg is jelennek az előadáson és a vizsgán;

4. a regisztráció nélkül megjelenőknek, ha a vizsgázók száma eléri a 30 főt, nem tudnak biztosítani részvételt (a hely mérete miatt a többieknek okoznának kényelmetlenséget).

A polgárőr törvény módosítása jelenleg nem indokolja új változat kiküldését, a felkészülés  végrehajtható a már korábban kiadottal, amely anyagok megtalálhatóak a BPSZ honlapján is. Kérjük, hogy a vizsgán való részvételi szándékról az ügyvitel@bpsz.hu e-mail címen legkésőbb 2015. június 22. napjáig visszajelezni szíveskedjenek.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Elhunyt Bodorné Farkas Zsuzsanna polgárőr

Posted by - 2018-07-05 0
2015. június 19-én, életének hatvankilencedik évében rövid, súlyos betegség következtében elhunyt Bodorné Farkas Zsuzsanna, az Angyalföld Polgárőr Szervezet Etikai Bizottságának…

Rendőrség Napja

Posted by - 2020-04-24 0
A Budapesti Polgárõr Szövetség nevében a Rendõrség Napja alkalmából köszöntjük a Budapesti Rendõr-fõkapitányság hivatásos állományának tagjait, és valamennyi munkatársát!

Gyújtogattak, majd levideózták

Posted by - 2019-11-26 0
Nyitott szemmel jártak a budapesti polgárőrök. Gomolygó füst – erre lettek figyelmesek az angyalföldi polgárőrök szombaton, a Népszigeten. - Éppen…