Beváráslásban is segítenek a polgárőrök

455 0

A Zuglói Polgárőrség polgárőre már korán reggel bevásárlással kezdte a napot, hogy három idős személy számára megvegye az általuk összeállított listán szereplő árukat. A bevásárlást követően kiszállította a személyeknek az élelmiszereket, higiéniai termékeket, melyre minden nap szükségük van.

Reméljük, hozzá tudtunk járulni, hogy biztonságban érezzék magukat otthonukban ezen idős személyek, ezzel is hozzájárulva a MARADJ OTTHON kezdeményezéshez, melyet valóban komolyan vesznek.
A mobilitást köszönjük a Fiat Chrysler Automobiles-nek!

 

A mai reggel is megkezdtük segítő tevékenységünket.A Zuglói Polgárőrség polgárőre már korán reggel bevásárlással kezdte a napot, hogy három idős személy számára megvegye az általuk összeállított listán szereplő árukat. A bevásárlást követően kiszállította a személyeknek az élelmiszereket, higiéniai termékeket, melyre minden nap szükségük van. Reméljük, hozzá tudtunk járulni, hogy biztonságban érezzék magukat otthonukban ezen idős személyek, ezzel is hozzájárulva a MARADJ OTTHON kezdeményezéshez, melyet valóban komolyan vesznek.A mobilitást köszönjük a Fiat Chrysler Automobiles-nek!

Közzétette: Budapesti Polgárőrség – 2020. április 1., szerda

 

Kapcsolódó cikkeink

Nyugodj békében Feri!

Posted by - 2020-04-21 0
Sajnálattal értesültünk, hogy a mai nap folyamán Makai-Kiss Ferenc polgárőr társunk, az Angyalföld Polgárőr Szervezet elnökségi tagja, a Nővér csoport…

Szájmaszk

Posted by - 2020-04-05 0
Hálás köszönet az European & Asian United Development Centre Kft. ügyvezető igazgatójának, Weng Ruiming-nak!

Meghívó

Posted by - 2018-07-05 0
Zsombor György, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége volt elnöke halálának 7. évfordulója alkalmából és az elhunyt polgárőrök emléke…