A Budapesti Polgárőr Szövetség Motoros Csoportja megtartotta idei szemléjét. A s…

511 0

[ad_1]
A Budapesti Polgárőr Szövetség Motoros Csoportja megtartotta idei szemléjét. A szemlén a BPSZ 24 motorkerékpárja, és Bács-Kiskun megye egy motorja vett részt.
A motoros feladatokat a csoport szinte minden esetben a rendőrség motoros járőreivel közösen látja el, így a szemlén is megtisztelt minket jelenlétével dr. Markó Attila rendőr dandártábornok főkapitány-helyettes Úr, aki beszédében külön kifejezte örömét a példaértékű folyamatos együttműködésről.
Németh László rendőr alezredes Úr a BRFK KLFO Motoros alosztályának vezetője a legkedvesebb mondattal zárta beszédét, szeretettel vár minket jövő héten, a rendőrmotorosok távmotorozásán.
Kardos Pál a BPSZ elnöke (aki szintén motoros szolgálatokat lát el) és Tabi Sándor az OPSZ Motoros Tagozatának Elnöke megköszönte a polgárőrök kiemelkedő szolgálatellátását.
A szemlén Dienes Andor a Motoros Csoport vezetője a megjelent elöljárókkal együtt a motorkerékpárokat szolgálatra alkalmasnak minősítette. Ez a szezon több kiemelt feladatot is fog hozni, hiszen a Giro d Italia, és a Tour de Hongrie biztosításában is a Tagozat motorosai fogják segíteni a rendőrség motorosait.

Budapest készen áll a szezonra !

Fotó Posztós Csaba


[ad_2]

Forrás, tovább a Facebook oldalunkra

Kapcsolódó cikkeink

Posted by - 2021-10-08 0
[ad_1] [fb_vid id=”644927499823037″] [ad_2] Forrás, tovább a Facebook oldalunkra

Mit ér az erő, ha nem uralod?…

Posted by - 2021-06-23 0
[ad_1] Húsz motoros polgárőr tett sikeres vizsgát szombaton Budapesten. Az ötven elméleti kérdésből és nyolc gyakorlati feladatból álló vizsgán minden…