Egy mozgalmas éjszaka Dél-Pesten…

113 0

[ad_1]

Eseménydús volt a szolgálat a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport tagjai számára szeptember 17-éről 18-ára virradó éjszaka.

Éjjel tizenegy óra körül egy verekedő társaságra lettek figyelmesek a KÖKI Terminálnál. Kollégáink szétválasztották a dulakodó fiatalokat és jelezték az esetet a BRFK Tevékenység-irányítási Központnak. A kiérkező rendőrjárőrök a verekedőket a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították.

Ezután sem telt eseménytelenül a szolgálat: kevéssel éjfél előtt polgárőreink az Üllői út XVIII. kerületi szakaszán egy újabb hangoskodó társaságot vettek észre. A helyszínre rendőrjárőrök érkeztek és kiderült: a társaság egyik tagját lopás miatt körözték. A kerületi rendőrkapitányságon elszámoltatása megtörtént.

Hajnali fél kettő körül a Nagykőrösi úton, a vasútállomáson kollégáink olyan fiatalokra lettek figyelmesek, akiknél graffitizéshez alkalmas eszközök voltak, többek között festékszóró, sablon és matricák. Kollégáink ellenőrizték a környéket és több, a sablonnal felfestett falrajzra bukkantak, valamint fellelték a felragasztott matricákat is. A fiatalokat a rendőrjárőrök a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították.


[ad_2]

Forrás, tovább a Facebook oldalunkra

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Ellenőrzés

Posted by - 2020-05-11 0
20 körözött, forgalomból kivont vagy hosszabb ideje lejárt műszaki vizsgával rendelkező gépjárművet találtak május 10-én a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársai…

Posted by - 2021-10-11 0
[ad_1] [ad_2] Forrás, tovább a Facebook oldalunkra

LKPCS a Heim Pál Gyermekkórház szolgálatában!…

Posted by - 2021-07-28 0
[ad_1] 🚔👮‍♂️👮‍♀️❤💙🚑🏥💪🤝 https://www.facebook.com/heimpalkorhaz/posts/6145795418771691 A Magyar Honvédség befejezte szolgálatait a kórházakban, a katonák munkáját ezúton is hálásan köszönjük minden kórház és…