Egy mozgalmas éjszaka Dél-Pesten…

736 0

[ad_1]

Eseménydús volt a szolgálat a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport tagjai számára szeptember 17-éről 18-ára virradó éjszaka.

Éjjel tizenegy óra körül egy verekedő társaságra lettek figyelmesek a KÖKI Terminálnál. Kollégáink szétválasztották a dulakodó fiatalokat és jelezték az esetet a BRFK Tevékenység-irányítási Központnak. A kiérkező rendőrjárőrök a verekedőket a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították.

Ezután sem telt eseménytelenül a szolgálat: kevéssel éjfél előtt polgárőreink az Üllői út XVIII. kerületi szakaszán egy újabb hangoskodó társaságot vettek észre. A helyszínre rendőrjárőrök érkeztek és kiderült: a társaság egyik tagját lopás miatt körözték. A kerületi rendőrkapitányságon elszámoltatása megtörtént.

Hajnali fél kettő körül a Nagykőrösi úton, a vasútállomáson kollégáink olyan fiatalokra lettek figyelmesek, akiknél graffitizéshez alkalmas eszközök voltak, többek között festékszóró, sablon és matricák. Kollégáink ellenőrizték a környéket és több, a sablonnal felfestett falrajzra bukkantak, valamint fellelték a felragasztott matricákat is. A fiatalokat a rendőrjárőrök a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították.


[ad_2]

Forrás, tovább a Facebook oldalunkra

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink