LKPCS a Heim Pál Gyermekkórház szolgálatában!…

168 0

[ad_1]
🚔👮‍♂️👮‍♀️❤💙🚑🏥💪🤝
https://www.facebook.com/heimpalkorhaz/posts/6145795418771691

A Magyar Honvédség befejezte szolgálatait a kórházakban, a katonák munkáját ezúton is hálásan köszönjük minden kórház és állampolgár nevében. Most rajtunk a sor!

Megkezdtük feladataink ellátását szoros és jó együttműködésben a Heim Pál Gyermekkórházban.

Csapatszállító buszt, járőrautót, egyéb logisztikai eszközöket és nagy létszámú élőerőt biztosítunk folyamatosan a felkért napokra. Segítjük a beléptetést, regisztrációt, tájékoztatást, szükség esetén a kórházba érkező szállítmányok rakodását és minden olyan feladatot, amire a kórház igazgatósága felkér minket.

Ezekkel a gondolatokkal köszöntött minket a kórház: <3 "A Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport 2021. július 5-től, az előre egyeztetett oltási napokon, a szükséges létszámban segíti a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet oltópontjának munkáját, melyet kifogástalanul és nagyon magas színvonal lát el. Nem véletlenül… az elmúlt 20 év alatt számtalan körözött személy, garázda, rabló, késelő, rongáló, tolvaj és egyéb bűncselekményt elkövető került rendőrkézre általunk, nagyon sok eltűnt személyt biztonságban hazajuttattak, munkájuk során sérülteket látnak el, életeket mentenek, valamint katasztrófa-helyzetekben segítenek. Folyamatosan képzik magukat, az egyik legeredményesebb közterületi szolgálatát végző polgárőr egyesület. Kivételesen szerencsés kórház vagyunk, hogy ilyen szupercsapatot kaptunk segítségül. Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-Öte Köszönjük a munkátokat! 🙏"
[ad_2]

Forrás, tovább a Facebook oldalunkra

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Egy mozgalmas éjszaka a belvárosban…

Posted by - 2021-07-12 0
[ad_1] Két balesetnél is segítséget nyújtottak a Közbiztonsági Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület szolgálatban lévő két tagja csütörtökről péntekre virradó…