Kollégáink vették észre, hogy ég a ház…

180 0

[ad_1]

A Delta Polgárőrség két tagja szombatra virradóra a XVII. kerületi Szabadság sugárúton látott el járőrszolgálatot, amikor füstszagot éreztek. Körbejárták a területet, és a Nápoly utcában meg is találták a füst forrását: egy családi ház tetőszerkezete égett. Azonnal szóltak a lakóknak, akik addig nem vették észre a tüzet. Az ingatlanba bejutva a polgárőrök a háztulajdonos segítségével megkezdték a tűz oltását. A tüzet a kiérkező tűzoltók oltották el. A mentők egy lakót és egyik kollégánkat füstmérgezéssel kórházba szállították. Polgárőreink ismét jó időben voltak jó helyen, és közbeléptek, mielőtt még tragédia történt volna.

A családfő levélben mondott köszönetet kollégáinknak:

Tisztelt Polgárőrök!

Hálásan köszönöm magam és a családom nevében is a szolgálatukat, gyors segítségüket!

Nagyon remélem, hogy a fiatal Úr, aki kivette a tűzoltó készüléket a kezemből és maga oltotta tovább a tüzet, már jól van!

Eddig nem volt alkalmam az Önök, vagy a tűzoltók, mentők munkáját közelről látni, most tapasztaltam és nem tudom elégszer köszönni!

Jó egészséget kívánok a munkájukhoz!


[ad_2]

Forrás, tovább a Facebook oldalunkra

Kapcsolódó cikkeink

TISZTELT BUDAPESTI POLGÁRŐRÖK!

Posted by - 2020-06-18 0
Ma, a veszélyhelyzet végén, szeretném nektek megköszönni azt a rendkívüli helytállást, amit tanúsítottatok ezalatt a 99 nap alatt. Vizsgáztatok emberségből,…