Körözött autót találtak a polgárőrök

418 0

A rendőrök hetek óta nem találták az autót, a polgárőrök belebotlottak.

Nem bujkálhat tovább – Csontos Ferenc a Rózsadomb Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagja és társa a II. kerületben szolgálatuk során egy körözött autóra lettek figyelmesek.

– Éppen útnak indultunk, amikor a rendszámfelismerő alkalmazás bejelzett – kezdte Csontos Ferenc polgárőr. – Kiderült, hogy a bordó színű autót rendszámra és alvázszámra körözték, így félreálltunk és rendőrt hívtunk. A járőrök hamar meg is jelentek és ellenőrizték az autót. Elmondták, hogy valóban körözik egy korábbi eset miatt. Állítólag az autó sofőrjét könnyű testi sértés miatt keresik, ugyanis a II. kerületben összeszólalkozott a mögötte haladó női sofőrrel, majd kiszállt és kétszer arcon ütötte. A rendőrök akkor nem tudták megállapítani, hogy ki vezette az autót és a kocsi is eltűnt, de most mi megtaláltuk.

A járőrök az egyik házban végül megtalálták a sofőr élettársát, aki átadta a párja adatait, így tovább már nem bujkálhat.

Kapcsolódó cikkeink

Rendőrség Napja

Posted by - 2020-04-24 0
A Budapesti Polgárõr Szövetség nevében a Rendõrség Napja alkalmából köszöntjük a Budapesti Rendõr-fõkapitányság hivatásos állományának tagjait, és valamennyi munkatársát!

Oszlop állította meg az autót

Posted by - 2020-04-13 0
Balesetezett autóknál segédkezett csütörtökön egy budapesti polgárőr. - Szolgálat után, éppen tartottam a Csömöri úton hazafelé motorral, amikor megláttam, hogy…

Nyugodj békében Feri!

Posted by - 2020-04-21 0
Sajnálattal értesültünk, hogy a mai nap folyamán Makai-Kiss Ferenc polgárőr társunk, az Angyalföld Polgárőr Szervezet elnökségi tagja, a Nővér csoport…