III. kerületi polgárőr vette át a Közbiztonságért díjat

1042 0

Az Óbuda közbiztonságáért kitartóan és kiemelkedő szakmai színvonalon végzett munkát minden évben az Önkormányzat által alapított díjjal ismerik el.

Az Óbuda Napjához kapcsolódó ünnepségen dr. Kiss László polgármester adta az Óbuda-Békásmegyer Közbiztonságáért díjakat, amelyet többek között Dr. Balázs András polgárőr vehetett át.

Dr. Balázs András 2015-ben csatlakozott a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesülethez, hogy részt vegyen az önkéntes bűnmegelőzési tevékenységekben. A felmerült szituációkat járőrvezetőként szakszerűen és törvényesen oldja meg, emellett az egyesület egyik legmagasabb szolgálati óraszámot teljesítő tagja.
A Covid-19 járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet alatt az arra rászorulók részére rendszeresen intézett bevásárlásokat, gyógyszerkiváltásokat. A kerületi, jelentős tömegeket megmozgató rendezvények biztosításának egyik állandó résztvevője.

A Covid járvány miatti két év kényszerű kihagyás után a III. kerületi Csobánka téren került sor az ünnepélyre.
A díjat Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselő-testülete 2001-ben alapította, amely a kerület közbiztonságának érdekében tartósan kiemelkedő munkát végző személyeknek adományozható, továbbá kerületi polgárőr szervezeteknek, egyéb civil szervezeteknek, valamint olyan magánszemélyeknek, akik ezen a területen elismerésre méltó tevékenységet fejtenek ki.

Dr. Kiss László polgármester a kerület lakosai nevében is köszönetét fejezte ki áldozatos tevékenységükért. Munkájukat magas színvonalú szakmai felkészülés és felelősségvállalás jellemzi, akár hivatásból, akár önkéntesként szolgálnak.

Forgács Renáta  
forrás: obuda.hu

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

EGYÜTT vártuk…

Posted by - 2021-12-24 0
[ad_1] 💙💙💙 Mi rendőrök a legszebb karácsonyi ajándékot kaptuk, egy olyan hírt, melyre már régóta vártunk, egy kívánságot, mely karácsonyra…