III. kerületi polgárőr vette át a Közbiztonságért díjat

873 0

Az Óbuda közbiztonságáért kitartóan és kiemelkedő szakmai színvonalon végzett munkát minden évben az Önkormányzat által alapított díjjal ismerik el.

Az Óbuda Napjához kapcsolódó ünnepségen dr. Kiss László polgármester adta az Óbuda-Békásmegyer Közbiztonságáért díjakat, amelyet többek között Dr. Balázs András polgárőr vehetett át.

Dr. Balázs András 2015-ben csatlakozott a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesülethez, hogy részt vegyen az önkéntes bűnmegelőzési tevékenységekben. A felmerült szituációkat járőrvezetőként szakszerűen és törvényesen oldja meg, emellett az egyesület egyik legmagasabb szolgálati óraszámot teljesítő tagja.
A Covid-19 járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet alatt az arra rászorulók részére rendszeresen intézett bevásárlásokat, gyógyszerkiváltásokat. A kerületi, jelentős tömegeket megmozgató rendezvények biztosításának egyik állandó résztvevője.

A Covid járvány miatti két év kényszerű kihagyás után a III. kerületi Csobánka téren került sor az ünnepélyre.
A díjat Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselő-testülete 2001-ben alapította, amely a kerület közbiztonságának érdekében tartósan kiemelkedő munkát végző személyeknek adományozható, továbbá kerületi polgárőr szervezeteknek, egyéb civil szervezeteknek, valamint olyan magánszemélyeknek, akik ezen a területen elismerésre méltó tevékenységet fejtenek ki.

Dr. Kiss László polgármester a kerület lakosai nevében is köszönetét fejezte ki áldozatos tevékenységükért. Munkájukat magas színvonalú szakmai felkészülés és felelősségvállalás jellemzi, akár hivatásból, akár önkéntesként szolgálnak.

Forgács Renáta  
forrás: obuda.hu

Kapcsolódó cikkeink

LKPCS a Heim Pál Gyermekkórház szolgálatában!…

Posted by - 2021-07-28 0
[ad_1] 🚔👮‍♂️👮‍♀️❤💙🚑🏥💪🤝 https://www.facebook.com/heimpalkorhaz/posts/6145795418771691 A Magyar Honvédség befejezte szolgálatait a kórházakban, a katonák munkáját ezúton is hálásan köszönjük minden kórház és…

Életmentés az M0-son…

Posted by - 2021-07-30 0
[ad_1] A MotorVéd motoros polgárőre és egy motoros rendőr közösen látott el szolgálatot szombaton, az M0-s autóút déli szakaszán. Pár…

Újabb sikeres együttműködés…

Posted by - 2021-06-22 0
[ad_1] Huszonkilenc budapesti polgárőr vett részt kiürítési és területzárási feladatokban a BRFK felkérésére a Dunában talált világháborús robbanószerkezetek eltávolítása miatt…