Egy mozgalmas éjszaka a belvárosban…

193 0

[ad_1]

Két balesetnél is segítséget nyújtottak a Közbiztonsági Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület szolgálatban lévő két tagja csütörtökről péntekre virradó éjszaka. Éjjel tíz óra körül a Rákóczi úton haladva arra lettek figyelmesek, hogy egy teherautó vészvillogóval áll a középső forgalmi sávban. „Mellé érve láttuk, hogy a jármű egy személyautóval koccant” – emlékszik vissza egyikük. „Azonnal megálltunk és megkérdeztük, történt-e személyi sérülés. Megnyugtató választ kaptunk, szerencsére nem sérült meg senki”. A polgárőrök a rendőrség kiérkezéséig a további balesetek megelőzése érdekében a forgalmat irányították.

Néhány órával később a József körúton történt baleset, a Blaha Lujza térnél. Kollégáink először egy gépkocsit pillantottak meg, amely a villamosmegálló előtt keresztben állt az úttesten: „Mint kiderült, kerékpáros gázolás történt, a mentőszolgálat és a rendőrség már a helyszínen volt. A rendőrség kérésére segítettünk a helyszín biztosításában. A sérültet a mentők stabil állapotban szállították kórházba.”

Fotó: Közbiztonsági Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület


[ad_2]

Forrás, tovább a Facebook oldalunkra

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Polgárőrök razziája

Posted by - 2020-05-12 0
A járványhelyzet új feladat elé állította a polgárőröket is, de ők ezt az akadályt is jól vették.

Gyászol a Budapesti Polgárőrség…

Posted by - 2021-07-28 0
[ad_1] Július 27-ére virradó éjszaka elhunyt Podány Sándor Zoltán, a Vasúti Polgárőr Egyesület elnöke. Sándor 1962. október 18-án született Budapesten.…