Balesethez siető tűzoltóautó karambolozott

672 0

Egyik baleset a másik után.

Kollégáinkat egy balesethez riasztották a XIX. kerületi Nádasdy-Hofher kereszteződéshez, ahol két autó összeütközött.

– Két autóval és hat fővel indultunk segíteni – kezdte Mészáros Bence a #LőrincKertvárosPolgárőrCsoportÖte tagja. – Elképesztő látvány fogadott minket, amikor odaértünk. Egy cabrio sofőrje elvesztette uralmát az autója felett és belement az árokba, ám akkora volt a sebessége, hogy onnan kijött, majd a padka megdobta a farát, ami miatt rácsúszott egy Suzukira és megállt annak a tetején. Hívtunk mentőt és tűzoltót is a műszaki mentés miatt. Ezután lezártuk az utat és eltereltük a forgalmat, a kiérkező mentősök pedig elszállították a cabrio válságos állapotban lévő sofőrjét.

Bár már ez a baleset is több volt a kelleténél, a budapesti polgárőrök újabb riasztást kaptak, ráadásul tőlük néhány utcányira.

– Hihetetlen, de a cabriohoz siető, kék lámpával közlekedő tűzoltóautónak nem adták meg az elsőbbséget és az első balesettől pár méterre belerohantak – mesélte tovább Bence. – A csapatunk ketté vált, hárman maradtak az első balesetnél és hárman mentek a tűzoltóautóhoz. Kiderült, hogy egy személyautós nem engedte útjára a tűzoltót és összeütköztek. A csapódás akkorát lökött a kisautón, hogy egy másiknak csapta, így három autó volt érintett a balesetben.

A hármas karambolban az utas sérült meg, aki abban az autóban ült, aminek a vezetője nem adott elsőbbséget, fejfájásra panaszkodott, így elszállították a kórházba.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Posted by - 2021-05-21 0
[ad_1] https://www.facebook.com/opsz.polgarorseg/posts/4007398809307889 [ad_2] Forrás, tovább a Facebook oldalunkra