Beváráslásban is segítenek a polgárőrök

466 0

A Zuglói Polgárőrség polgárőre már korán reggel bevásárlással kezdte a napot, hogy három idős személy számára megvegye az általuk összeállított listán szereplő árukat. A bevásárlást követően kiszállította a személyeknek az élelmiszereket, higiéniai termékeket, melyre minden nap szükségük van.

Reméljük, hozzá tudtunk járulni, hogy biztonságban érezzék magukat otthonukban ezen idős személyek, ezzel is hozzájárulva a MARADJ OTTHON kezdeményezéshez, melyet valóban komolyan vesznek.
A mobilitást köszönjük a Fiat Chrysler Automobiles-nek!

 

A mai reggel is megkezdtük segítő tevékenységünket.A Zuglói Polgárőrség polgárőre már korán reggel bevásárlással kezdte a napot, hogy három idős személy számára megvegye az általuk összeállított listán szereplő árukat. A bevásárlást követően kiszállította a személyeknek az élelmiszereket, higiéniai termékeket, melyre minden nap szükségük van. Reméljük, hozzá tudtunk járulni, hogy biztonságban érezzék magukat otthonukban ezen idős személyek, ezzel is hozzájárulva a MARADJ OTTHON kezdeményezéshez, melyet valóban komolyan vesznek.A mobilitást köszönjük a Fiat Chrysler Automobiles-nek!

Közzétette: Budapesti Polgárőrség – 2020. április 1., szerda

 

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Baleset a rakparton

Posted by - 2019-08-06 0
A hétvégén egy Lánchíd melletti szórakozóhelyen baleset történt, két fiatal leesett a rakpartról. Egyikük súlyosan másikuk - akit a polgárőrök…

Meghalt egy motoros nő

Posted by - 2019-08-05 0
A budapesti polgárőrök lezárták a helyszínt, miközben a mentők próbálták újraéleszteni a nőt. A rendőrségi közleményben azt olvashatjuk, hogy 2019.…