A polgárőrök nem pihennek a húsvéti ünnepek alatt sem

366 0

Talán senki sem gondolta, hogy idén rendhagyó ünnepléssel kell töltenünk a húsvétot, de gondoljunk arra, hogy ez most értünk van. Jelenleg a veszélyhelyzet 32. napján, Magyarországon 1410 koronavírussal fertőzött, 118 gyógyult és 99 elhalálozott beteget tartanak számon. Vigyázzunk egymásra! A többi segítőszervezet mellett a polgárőrök sem tehetik meg, hogy otthon maradnak, de Ön igen. MARADJON OTTHON, hogy ne emelkedjen tovább ez a szám!

Kérjük mindazokat, akik elolvasták az üzenetet, osszák meg, hogy szeretteikhez, barátaikhoz is eljusson!

Köszönjük!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk! Talán senki sem gondolta, hogy idén rendhagyó ünnepléssel kell töltenünk a húsvétot, de gondoljunk arra, hogy ez most értünk van. Jelenleg a veszélyhelyzet 32. napján, Magyarországon 1410 koronavírussal fertőzött, 118 gyógyult és 99 elhalálozott beteget tartanak számon. Vigyázzunk egymásra! A többi segítőszervezet mellett a polgárőrök sem tehetik meg, hogy otthon maradnak, de Ön igen. MARADJON OTTHON, hogy ne emelkedjen tovább ez a szám! Kérjük mindazokat, akik elolvasták az üzenetet, osszák meg, hogy szeretteikhez, barátaikhoz is eljusson! Köszönjük!

Közzétette: Budapesti Polgárőrség – 2020. április 12., vasárnap

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Meghívó

Posted by - 2020-01-08 0
Meghívó a Budapesti Polgárőr Szövetség 2020. január 22. napján (szerdán) 18.00. órakor megtartásra kerülő elnökségi ülésére