Irodaház teteje kapott lángra a Váci úton

584 0

Hatalmas lángokkal égett egy épület teteje a XIII. kerületi Váci út és a Fiastyúk utca kereszteződésében. A tűzoltók és a mentők mellett a budapesti polgárőrök érkeztek a helyszínre.

Információink szerint egy építés alatt álló épület legfelső és az alatta lévő szintjén gyulladt ki a tetőszigetelő anyag, amely 60 nm-en égett.

– Kollégáimmal a helyszínre érve láttuk, hogy kevesen vagyunk a zárási feladatokhoz, ugyanis nagyon nagy területről volt szó, amit biztosítani kellett, hogy tudjuk segíteni a tűzoltók és a mentők munkáját – kezdte Murányi Sándor polgárőr. – Segítséget kértem a BPSZ központól, ahonnan azonnal riasztották a kollégáinkat, akik percek alatt meg is érkeztek. A feladatunkat a helyszíni tűzoltóparancsnok utasításai szerint hajtottuk végre. Azt kérte, hogy a környező utcákat zárjuk le és az adott helyre ne engedjünk be senkit.

A budapesti polgárőrség szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik jelen voltak a tűznél és segítettek.

Videó: Murányi Sándor

Irodaház teteje kapott lángra a Váci úton

Irodaház teteje kapott lángra a Váci úton Hatalmas lángokkal égett egy épület teteje a XIII. kerületi Váci út és a Fiastyúk utca kereszteződésében. A tűzoltók és a mentők mellett a budapesti polgárőrök érkeztek a helyszínre.Információink szerint egy építés alatt álló épület legfelső és az alatta lévő szintjén gyulladt ki a tetőszigetelő anyag, amely 60 nm-en égett.- Kollégáimmal a helyszínre érve láttuk, hogy kevesen vagyunk a zárási feladatokhoz, ugyanis nagyon nagy területről volt szó, amit biztosítani kellett, hogy tudjuk segíteni a tűzoltók és a mentők munkáját – kezdte Murányi Sándor polgárőr. – Segítséget kértem a BPSZ központól, ahonnan azonnal riasztották a kollégáinkat, akik percek alatt meg is érkeztek. A feladatunkat a helyszíni tűzoltóparancsnok utasításai szerint hajtottuk végre. Azt kérte, hogy a környező utcákat zárjuk le és az adott helyre ne engedjünk be senkit.A budapesti polgárőrség szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik jelen voltak a tűznél és segítettek.Videó: Murányi Sándor

Közzétette: Budapesti Polgárőrség – 2020. április 10., péntek

Megosztás:

Kapcsolódó cikkeink

Betartották az ígéretet

Posted by - 2020-04-20 0
Az Újpesti Polgárőrség és ÖTE szervezete több idős embernek segített a járvány idején.  Gyógyszereket és alapvető élelmiszereket szereztek be kollégáink…